Wanne Klets

Brouwerij Boegbeeld is een microbrouwerij uit ‘s-Hertogenbosch en je kunt het vinden achterin een winkel met antieke snuisterijen. Een aanrader om te bezoeken want je kijkt je ogen uit, van antieke kasten tot gevelbordjes, kroonluchters en bistrosetjes, je waant je in een antiekwinkel in Antwerpen, maar je bent gewoon in Den Bosch. Van de drie bieren die ik heb meegenomen is deze Wanne Klets de eerste die ik proef en het is een goede start. Ik was een beetje huiverig voor de karamel en zeezout die is toegevoegd. Maar gelukkig komt dit maar subtiel in het bier terug en overheerst in dit bier een mooie bittere citrustoets.

Brouwerij Boegbeeld – ‘s-Hertogenbosch – Nederland – IPA – ABV 5,9% – Karamel en zeezout

https://www.brouwerijboegbeeld.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.