Klapschaats IJsbeer

Ik ken deze brouwerij van de Schotse IJsbeer, één van hun eerste bieren die ze brouwden. Nu enkele jaren later kwam ik deze Klapschaats IJsbeer tegen en ik was heel benieuwd wat voor een bier dit was. Op het etiket staat een Blonde Barley Beer, mij nieuwsgierigheid nam toe. Het bier viel mij allerzins tegen, sterke nog ik vond het bier fantastisch. Hij is hartverwarmend als een sterke borrel op koude winterdagen na een mooie schaatstocht. Helaas is dat te lang geleden voor mij. Ik verlang wel weer naar de mooie moment op de schaats. En als die er weer komen dan drink ik graag de Klapschaats IJsbeer. Een regelrechte winterknaller gedronken in de nazomer. Het kan.

Brouwerij De Blauwe IJsbeer – Nieuwpoort – Nederland – Blonde Barley Beer – ABV 9,5%

Home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.