Liefste

Van de twee flessen die ik bij Tommie Sjef gekocht heb is dit de laatste die ik geproefd heb. Online werd Liefste goed aangeprezen, dit in tegenstelling tot Salie. De andere fles die ik kocht. Ik heb de fles op m’n verjaardag gedronken omdat ik dit wel een mooi moment vond. Helaas moet ik bekennen dat ik Liefste een stuk minder lekker vond dan Salie. Misschien had ik hem langer moeten laten liggen, volgens etiket nog tot 2027 houdbaar, maar ik meen me te herinneren dat de bieren van Tommie Sjef liefst jong gedronken dienen te worden. Anyway, het is een mooie en uniek speciaalbier en voor liefhebbers van sour ales ben je bij Tommie Sjef aan het juiste adres.

Tommie Sjef Wild Ales – Den Helder – Nederland – Sour Ale – ABV 5%

https://www.tswildales.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.